Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Ompert webshop is al meer dan 30 jaar specialist in alle producten om je leven makkelijker te maken op het gebied van zorg- en mobiliteit. De Ompert webshop biedt een grote keuze in kwalitatief hoogwaardige en CE-gekeurde producten tegen een lage prijs. Denk aan rollators, bedden, matrassen, hulpmiddelen voor kinderen en ouder & baby verzorging.

In de webshop zoek je eenvoudig op categorie zoals gezondheid, leven en wonen, mobiliteit, fysio en wellness. Je kunt je producten thuis laten bezorgen (gratis vanaf een bestelling van € 100, -) of je kunt het afhalen in een van de vestigingen in Didam of Azewijn. Betalen gaat in een veilige omgeving via iDeal en bankoverschrijving. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

Voor de beste medische- en gezondheidshulpmiddelen ga je naar De Ompert webshop. Kijk of er een kortingscode via 24/7 Discount beschikbaar is en bestel je artikelen met korting of bespaar op de verzendkosten. 24/7 Discount helpt je met voordelig shoppen in online gezondheidswinkels met ledenkorting!

Korting De Ompert webshop

De Ompert webshop