Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Uitwaaien op één van de mooiste eilanden van Nederland, namelijk Texel? Logeren in een mooie hotel, fijne appartementen en genieten van zee, strand, lekker eten en gastvrijheid? Dan is De Pelikaan Texel de website voor jou waar je online jouw reservering kan maken voor een verblijf op Texel. Heerlijk er tussenuit met Pasen, Pinksteren of een fietsarrangement online boeken, het kan bij de pelikaan.nl.

De Pelikaan Texel is een hotel, appartementencomplex, restaurant en partycentrum in één. Je kunt bij De Pelikaan Texel terecht voor unieke arrangementen, het organiseren van je bruiloft en genieten van het brede Noordzeestrand, uitgestrekte duinen en de bekende badplaats De Koog. Kortom, heel veel mogelijkheden voor rust, vrijheid en meer.

Wil jij er echt even tussenuit, genieten van strand, omgeving en het vakantigevoel krijgen? Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen op het gebied van vakantie en reizen. Denk hierbij aan lastminutes, vroegboekkorting en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor De Pelikaan Texel een actiecode beschikbaar is. Reserveer jouw vakantie en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting De Pelikaan Texel

De Pelikaan Texel