Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als jij wilt leven op een natuurlijke en evenwichtige manier, dan is goede voeding en verzorging daarbij één van de belangrijkste aspecten. De Tuinen is een landelijke keten met gezondheidswinkels in grote steden. De unieke winkelformule zorgt ervoor dat jij hier terecht kunt voor allerlei superfoods, homeopatische geneesmiddelen, detox-producten, voedingssupplementen, maar ook snoep, bakmeel en heerlijke ontspanningsproducten zoals massageolie, kruidensoorten en lekker theeën. Voor ultieme verzorging van de huid, crème, shampoo en ook zonnebrandcrème op natuurlijke basis ben je bij De Tuinen op het juiste adres.

Bij De Tuinen vind je een ruim assortiment aan producten voor een gezonde levensstijl. Of je nu wilt genieten van een lekker bruisbadje thuis of een lekkere crème zoekt voor jouw gezicht, bij De Tuinen kun jij het vinden. Bij de Tuinen betaal je bij een bestelling hoger dan € 20,- geen verzendkosten en profiteer je van goede leveringsvoorwaarden. Je pakketje wordt snel afgeleverd zodat jij direct jouw gezonde levensstijl kunt beginnen of dat nu met superfoods is, Glutenvrije producten of je jouw huid heerlijk wilt verwennen.

De Tuinen heeft regelmatig leuke acties, zoals bijvoorbeeld 50% korting op elk tweede artikel en meer. Bij 24/7 Discount wordt jij op de hoogte gehouden van dergelijke acties en profiteer jij direct van leuke korting op jouw bestelling. Bestel jij via 24/7 Discount, dan krijg jij bovenop de leuke actieprijzen van De Tuinen zelf ook ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.

Korting De Tuinen

De Tuinen