Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij bezig met een nieuwe kamer voor jouw kind of komt er binnenkort een nieuwe, mooie en lieve baby bij jullie en wordt je als gezin compleet? Dan wil je natuurlijk wel een leuke kamer creëren voor jouw kleintje of voor jouw kind. Bij DecoDeco vind je een heel groot assortiment aan mooie muurstickers om jouw kinderkamer aanzienlijk op te fleuren. Zowel voor jongens als meisjes vind je mooie muurstickers in diverse soorten en maten. 

Of je nu houdt van bomen, dieren, auto's, sporten of iets anders, de keuze is reuze bij DecoDeco. Met mooie uiltjes, lieve vogeltjes, maar ook muurstickers van gehaakte knuffeldieren, kun je hier de leukste stickers bestellen voor een lieve kamer, een stoere kamer of een naturel kamer. Bij een bestelling hoger dan € 75,- betaal je geen verzendkosten en ook kun je speciale naamstickers laten maken voor jouw kleine uk. 

Een leuke kamer, dat is wat je wil, maar liever wil je niet overal behang, dus waarom kies je niet voor te gekke muurstickers van DecoDeco? Bij 24/7 Discount vind je leuke aanbiedingen van onder andere DecoDeco zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Korting DecoDeco

DecoDeco