Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

DectDirect is de telecomspecialist voor het MKB en de consument! De oprichters zijn ervaren telecomspecialisten die altijd op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en de beste prijzen voor de klant. DectDirect levert ook SIP, Fiber en DSL diensten en je kunt alles tegen concurrerende tarieven door DectDirect op locatie laten installeren! Goede service dus.

Kijk in de webshop en vind de producten en diensten waarnaar je op zoek bent. Bijvoorbeeld headsets, telefooncentrales, networking, installatieservice en toestellen. Je kan naast categorieën verder zoeken op prijs en type product. Voor alle bestellingen geldt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Ben je niet helemaal tevreden over je bestelde product? Bij DectDirect heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen je bestelde artikelen te retourneren.

Voor leuke acties en aanbiedingen bij online winkels ga je naar 24/7 Discount. Hier blij je altijd op de hoogte van bijvoorbeeld acties bij online telefoon- of elektronica winkels. Kijk of er een kortingscode van DectDirect beschikbaar is en profiteer van korting. Via 24/7 discount heb je altijd ledenkorting te pakken op je online bestellingen.

Korting DectDirect

DectDirect