Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt er nu nog niet aan denken, maar je wilt je nabestaanden niet met onnodige kosten laten zitten voor je uitvaart op het moment dat het nodig is. Bij Dela verzeker je je goed voor je uitvaart of crematie. Bij Dela kan je je verzekeren en alvast nadenken hoe jij de dingen later geregeld wilt hebben voor als je er niet meer bent.

Bij Dela kan je drie soorten verzekeringen afsluiten met een verschillend doel. Een spaarverzekering, een uitvaartverzekering of een overlijdensrisicoverzekering. Op deze manier kan je al je financiële zaken goed regelen voor later. Ook kan je via Dela je uitvaart regelen door wensen op te schrijven in een wensenboekje. Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Dela.

Via 24/7 Discount kun je voordeel krijgen bij het online afsluiten van je verzekeringen en andere financiële zaken. Kijk of er een kortingscode beschikbaar is van Dela wanneer je je uitvaart of financiële zekerheid goed geregeld wilt hebben. Op deze manier bespaar je misschien op de administratiekosten en via 24/7 Discount profiteer je altijd van ledenkorting.

Korting Dela

Dela