Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor alles op het gebied van mondverzorging, tandpasta, tanden bleken en tandenborstels ben je bij Dentsend aan het juiste adres! De producten in deze online shop zijn veelal van dezelfde merken als die de tandarts zelf gebruikt maar dan tegen scherpe internetprijzen! Je kunt hier terecht voor vragen of het bestellen van verschillende gebitsproducten.

Je vindt bij Dentsend veel informatie over tanden bleken, goede tandenborstels en mondwater. De voordelen zijn dat je altijd snel antwoord krijgt op je vragen, je geen afspraak nodig hebt en de tarieven laag zijn. Bekijk de verschillende elektrische tandenborstels of opzetborstels van merken als Oral-B, Philips of Braun. Alles wat je nodig hebt voor mondverzorging kun je gemakkelijk online bestellen bij Dentsend.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste acties, aanbiedingen en couponcodes op het gebied lichaams- en mondverzorging. Bijvoorbeeld een code voor gratis verzending of kennismakingsactie. Houd 24/7 Discount in de gaten en kijk of er een geldige Dentsend kortingscode of aanbieding is. Shop online via 24/7 Discount en ontvang bovendien ledenkorting op je online aankoop!

Korting Dentsend

Dentsend