Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Alles op het gebied van schotelantennes, satelliet tv, satelliet ontvangers en schotel accessoires vind je bij DeSchotelShop, de schotel tv specialist. DeSchotelShop biedt een, voor Nederland en België, uniek en breed assortiment op het gebied van satelliet televisie. Kies, net als miljoenen mensen, de beste kwaliteit qua televisie kijken en kies voor satelliet televisie!

In het assortiment van DeSchotelShop vind je verschillende merken. DeSchotelShop biedt alles om te genieten van het meest uitgebreide zenderaanbod, in de beste kwaliteit waar ook ter wereld. Digitale tv en/of radio is dus overal beschikbaar met een schotelantenne. Ook is het mogelijk om te internetten via de schotel. De mogelijkheden zijn groot bij DeSchotelShop!

Kies voor kwaliteit als het om goede tv- en radio ontvangst gaat en ga naar DeSchotelShop. Pak eerst wel je voordeel via 24/7 Discount door een kortingscode te activeren voor DeSchotelShop. Zo kijk je nog voordeliger tv of surf jo over het web. Je profiteert altijd van ledenkorting via 24/7 Discount als je bestel in online (tv en radio) winkels.

Korting DeSchotelShop

DeSchotelShop