Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Creëer een heerlijke plek in je tuin of op je dakterras met een mooie tuinhaard, vuurtafel of vuurschaal van Designtuinhaarden.nl. Van design tot prachtige vuurkorven waarmee je niet alleen warmte, maar ook gezelligheid creëert. Gezellig met je familie en vrienden een vuurtje aansteken en nog lekker lang blijven zitten in de avond tijdens de barbecue of met een glas wijn.

Bij Designtuinhaarden.nl vind je een ruim assortiment met meer dan 100 modellen aan prachtige tuinhaarden en vuurkorven. Ook kun je hier terecht voor hout en accessoires. Selecteer eenvoudig jouw favoriete tuinhaard. Van echt design tot een eenvoudige vuurkorf of vuurschaal shop je online bij Designtuinhaarden.nl en door de ruime voorraad heb je je bestelde artikelen binnen no-time in huis.


Bij 24/7 Discount vind je een ruim aanbod aan prachtige tuinaccessoires voor gezelligheid, sfeer en meer. Je blijft hier op de hoogte van de fijnste aanbiedingen en acties zoals opruiming, sale en gratis verzending. Kijk snel of er voor Designtuinhaarden.nl een actiecode beschikbaar is en bestel direct online met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Designtuinhaarden.nl

Designtuinhaarden.nl