Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kantoor of wanneer je jouw huidige kantoor een leuke opknapbeurt wil geven, dan wil je dat dit naar eigen stijl gebeurd en dat jij en je werknemers een prettige werkplek krijgen. Bij Desko vind je een ruime collectie aan kantoorinrichting, van mooie bureaus tot aan bureaustoelen, vergadertafels, banken en meer om jouw kantoor of bedrijfsruimte zo in richten dat het er prachtig uitziet en ook waar het prettig werkt.

Desko is de specialist in (gebruikte) kantoormeubelen, bureaustoelen of design kantoorinrichting in de breedste zin van het woord. Mooie bureaus, recht of in een hoek. Directeurskamer inrichten en meer, het kan via Desko. Bekijk het assortiment van Desko of wanneer je net bent begonnen huur jouw kantoormeubelen via Desko. Er zijn veel mogelijkheden te bespreken met Desko.

Ga voor mooie kantoorinrichting naar 24/7 Discount want bij 24/7 Discount krijg je ledenkorting op iedere bestelling bij de aangesloten webshops. Bekijk het aanbod vandaag online en shop met een leuke actie bij Desko voor extra korting.

Korting Desko

Desko

2.75% korting
Bezoek Desko met korting