Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een fles wijn, chocolade of een bier cadeau versturen naar je vriendin, ouders of broer omdat er iemand geslaagd is, 50 is geworden of omdat er iemand in het huwelijksbootje is gestapt? Dat kan via DeWijnsite. DeWijnsite is gespecialiseerd in de verkoop van wijn, cadeaus en chocolade via internet. Zowel aan bedrijven als aan particulieren in heel Nederland.

Bekijk het uitgebreide assortiment aan prachtige wijncadeaus, luxe verpakte flessen champagne, mooie bier cadeaus in kistjes en luxe chocolade in mooie verpakkingen. Het zijn allemaal leuke cadeaus om te geven en natuurlijk heel leuk om te krijgen. Omdat er altijd wel iets te vieren valt ga je naar DeWijnsite.

Met de kortingen die je kunt vinden op 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van aanbiedingen en kortingen op het gebied van wijnen, bier, chocolade en champagne om als cadeau te versturen. Kijk of er een actuele kortingscode is voor DeWijnsite, denk bijvoorbeeld aan extra voordeel of gratis verzending en profiteer van de voordeligste prijs. Als je via 24/7 Discount bestelt, ontvang je altijd ledenkorting op je aankopen.

Korting DeWijnsite

DeWijnsite

3.00% korting
Bezoek DeWijnsite met korting