Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wat is er nou mooier dan een prachtig bloeiende tuin met mooie rozen of andere prachtige tuinbloemen? Bij Dewilde.nl bestel je jouw favoriete tuinbloemen voor een prachtig geurende en bloeiende tuin. Dewilde.nl is een kwekerij gespecialiseerd in rozen. Daarnaast vind je er ook heide planten, klimplanten, lavendel en heesters & hagen.

Kijk vooral in deze fleurige webshop en doe inspiratie op voor jouw tuin. Bestel de beste rozen in de mooiste kleuren en vind in de webshop informatie over stekken, kweken en snoeien. De tuinrozen van Rozenkwekerij De Wilde worden op een aantal plaatsen verkocht, o.a. in Heiloo, Blaricum, Soest, Vianen en Zutphen. Je betaalt in de webshop eenvoudig via een veilige betaalomgeving via iDeal, PayPal of Mastercard. Laat je tuin ook bloeien met rozen van Dewilde.nl.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van allerlei aanbiedingen op woon- en tuingebied. Verzamel kortingscodes van tuin webshops zoals Dewilde.nl en bestel je rozen of andere tuinplanten met korting of bespaar op de verzendkosten. Via 24/7 Discount bespaar je geld door online te shoppen met ledenkorting!

Korting Dewilde.nl

Dewilde.nl