Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Dieren hebben net zoveel recht op liefde als mensen. Dieren in nood helpt dieren die een beroerd bestaan hebben. Bijvoorbeeld verwaarloosde dieren of mishandelde dieren. Op de website van DierenLot vind je informatie hoe jij je in kunt zetten voor dieren om ze een beter bestaan te geven.

Je kan dieren in nood op verschillende manieren helpen. Door bijvoorbeeld donateur te worden of loten te kopen voor het goede doel. Daarnaast kan je erover nadenken een schenking te doen aan de stichting DierenLot. Op de website van DierenLot vind je alle informatie. Kijk vandaag nog op de website en word donateur. Als je vragen hebt kun je altijd bellen met de klantenservice.

Via 24/7 Discount ben je altijd op de hoogte van acties van online dierenwinkels en organisaties. Wil je dieren in nood helpen? Kijk dan of er een actiecode van DierenLot beschikbaar is en de er je voordeel mee. Wie weet krijg je korting op bijvoorbeeld de administratiekosten of het lidmaatschap. En met 24/7 Discount profiteer je altijd van ledenkorting!

Korting DierenLot

DierenLot