Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Alles voor je baby gericht op verzorging en voeding vind je bij Difrax.com. In 1967, startten Dippy en Frank van Eijkelenborg hun eigen onderneming in babyartikelen. Sinds de oprichting zijn ze enorm gegroeid en ze zijn nu een serieuze speler in de Nederlandse markt. Ze richten zich vooral op voeding van baby’s en de webshop staat dan ook vol innovatieve artikelen. Dus voor de meest moderne babyartikelen ga je naar Difrax.

Ga snel naar de webshop en bekijk het brede assortiment dat bestaat uit voedingsproducten opvoedboeken, fopspenen, verzorgingsartikelen, knuffels en nog veel meer. Alle producten die je maar kunt bedenken voor de verzorging van je baby vind je hier in deze webshop. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Difrax. Bij een bestelling boven de € 50, - ontvang je een gratis cadeau!

24/7 Discount plaatst alle kortingen, acties en aanbiedingen op het gebied van producten voor baby’s en ouders. Denk hierbij aan kortingen zoals 10% korting op flesjes, tweede knuffel voor de halve prijs of sale. Kijk snel of er een leuke Difrax kortingscode voor je tussen staat. Shop voortaan altijd je baby- en ouder artikelen extra voordelig online via 24/7 Discount. Bekijk nu hoeveel ledenkorting je krijgt door te shoppen via 24/7 Discount!

Korting Difrax.com

Difrax.com