Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij jouw eigen unieke kleding maken met een leuke tekst of ben je op zoek naar bedrijfskleding met logo? Dan moet jij naar Digitransfer, want daar kun je de leukste truien, T-shirts, hemden en meer laten afdrukken. Niet alleen voor volwassenen vind je bij Digitransfer de leukste shirts, truien, maar ook voor baby's en op het gebied van sportkleding kun je bij Digitransfer terecht.

Bij Digitransfer kun je de leukste artikelen online bestellen. Voor bedrijfspromotie, spandoeken, vlaggen, autostickers, canvasdoeken en posters kun je terecht bij Digitransfer. De Digitransfer creator is veruit de meest complete creator van dit moment. Kortom, je kunt hier alles bestellen voor je eigen promotie of voor leuke shirts en caps met een eigen creatie.

Je eigen bedrijfslogo op producten, promotiemateriaal of gewoon op zoek naar leuke shirts, truien, sportkleding en meer met een eigen tekst? Ga naar 24/7 Discount en begin via Digitransfer met het maken van jouw eigen shirt of iets anders. Bestel via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Digitransfer

Digitransfer