Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij zo iemand die zeker weet dat er binnen de kortste keren een barst zit in jouw nieuwe smartphone, je tablet of laptop? Dan is het misschien goed om jouw apparatuur te verzekeren tegen schade, zodat het voor je in orde wordt gemaakt zodra het kapot gaat. Bij Digiwise kun je jouw verzekering afsluiten voor een smartphone, een tablet of laptop en zo kom je niet voor onverwacht hoge kosten te staan.

Sluit een verzekering af voor jouw smartphone, tablet of laptop via Digiwise en het is niet erg wanneer je een keer tegen een lantaarnpaal aanloopt en je scherm kapot is. Deze wordt namelijk vergoed in jouw verzekering zodat jij binnen de kortste keren weer een telefoon hebt die weer helemaal gaaf is. Kijk welke verzekering het best bij jouw situatie past en sluit het online af.

Een goede verzekering vind je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je namelijk diverse verzekeringsmaatschappijen waar jij je verzekering kunt afsluiten en daarbij kunt profiteren van ledenkorting op jouw account.

Korting Digiwise

Digiwise