Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wie houdt er niet van lekker koken met de fijnste artikelen en handige tools? Bij Dille en Kamille vind je diverse handige baktools, bakblikken, ovenhandschoenen, knoflookpersen, thee-eieren, leuke schaaltjes, mooi servies, tafelkleden en heel veel meer. Bij Dille en Kamille draait het om eenvoud, handige producten waardoor je snel en makkelijk fijne producten als olie, azijn, specerijen kunt bereiden en bewaren. Daarnaast vind je bij Dille en Kamille heel veel leuk speelgoed, met name van hout, zoals trekpoppen, krijtbordjes, houten spellen en een kleurrijke vormenstoof.

Aardewerk, hout, katoen en veel natuurlijke producten vind je terug in de artikelen van Dille en Kamille. Zacht van structuur, goed doordacht, maar toch eenvoudig, dat is waar Dille en Kamille voor staat. Dille en Kamille houdt van natuurlijk en schoon en is ook altijd bezig met milieuvriendelijk. Daarom krijg je in de winkel geen plastic tasje, maar een tasje gemaakt van natuurlijke producten. 

Op 24/7 Discount vind je met regelmaat de leukste acties en aanbiedingen op het gebied van natuurlijk wonen, leuk speelgoed en handige keukentools, zo ook van Dille en Kamille. Bekijk of er een actie actief is, zoals de 'jarig'-actie, gratis verzending en meer en bestel altijd via 24/7 Discount zodat je ledenkorting ontvangt. 

Korting Dille en Kamille

Dille en Kamille