Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Is je tuin aan een opknapbeurt toe? En vind je de tuincentra ook zo duur? Bij Directplant shop je online al je tuinplanten, bomen, struiken en haagplanten, direct vanaf de kweker bij jouw in de tuin. Hierdoor krijg je de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Directplant vind je een ruim aanbod aan tuinplanten, bollen, bomen en meer voor zeer voordelige prijzen. Je profiteert bij directplant van voordelen als lage verzendkosten, een ontwerpmogelijk en uiteraard prachtige planten en bomen van superkwaliteit. Zo kun je bij Directplant terecht voor beukenhagen, hortensia's, blauwe regen en meer mooie aanwinsten waar je tuin kleur van krijgt.

Ben jij toe aan een nieuwe aanwas voor in de tuin? Kijk snel op 24/7 Discount of er voor planten en bomen een actiecode beschikbaar is. Denk hierbij aan de maartactie waar je bijvoorbeeld 10% korting krijgt op alle hagen. Wil jij weten of er voor Directplant een actuele actie beschikbaar is, dan moet je snel kijken op 24/7 Discount  Bestel snel en gemakkelijk online jouw planten en bomen via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Directplant

Directplant