Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lactose intolerant kan lastig zijn in het dagelijks leven. Bijna overal zit lactose in en de oprichters van Disolut zijn begonnen met het ontwikkelen en verkopen van lactase capsules en drops. Met deze lactase capsules en drops kun je melk, vla en slagroom lactase vrij maken. Lees op Disolut hoe het werkt en laat je verrassen door de werking.

Het nadeel van Lactoseintolerant zijn is dat je niet zoveel mag of kan eten en drinken. De capsules en drops van disolut.nl zorgen ervoor dat jij wel weer melk kunt drinken en slagroom op je taartje mag. De Disolut hebben een leuke vormgeven met een vrolijke koe. Je kunt op Disolut een proefmonster aanvragen of je lactasecapsules en drops bestellen.

Wil jij alles gewoon kunnen eten en drinken? Op 24/7 Discount vind je de beste aanbiedingen op het gebied van voedingssupplementen. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Disolut een actiecode beschikbaar is. Bestel online via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling van voedingssupplementen.

Korting Disolut

Disolut

6.25% korting
Bezoek Disolut met korting