Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Is er binnenkort iemand jarig bij jou en bereikt diegene een bijzondere leeftijd? En gaan jullie dat uitgebreid vieren met slinger, taart en veel visite? Dan is het natuurlijk er leuk om de boel een beetje mooi aan te kleden en de spullen daarvoor kun je het beste kopen bij Doos vol Plezier. Doos vol Plezier is een webshop met versieringen voor in huis, op de taart maar ook voor de kleine zelf.

Bij Doos vol Plezier vind je mooie kaarsen, feestmutsen, bordjes, bekers en andere mooie spullen voor een perfect feestje. Met themaboxen van onder andere Dora, Cars en de Disney Prinsessen heb jij mooie accessoires voor een te gek feestje. Bestel vandaag voor 21.00uur en je hebt het de volgende dag al in huis.

Verras jouw kleine uk met een thema van Bumba of de BibaBoerderij. Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste acties en aanbiedingen voor feestversiering en aankleding. Denk hierbij aan carnavalsacties, eindejaarsopruiming en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Doos vol Plezier een actiecode beschikbaar is. Bestel online en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling van feestversiering.

Korting Doos vol Plezier

Doos vol Plezier