Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Draagdoeken

Mooie draagdoeken waarmee jij jouw kindje dichtbij je kunt dragen, kunnen heel prettig zijn. Draagdoeken zijn namelijk zeer comfortabel en de meeste kleine kindjes vallen heel snel in slaap of vinden het gezellig om dichtbij je te zijn. Het mooie aan de draagdoek is dat ze net als in de buik, dichtbij je buik zitten, ze horen jouw hart waardoor ze kalm kunnen worden.

Draagdoeken vind je in diverse vormen, soorten en kleuren. Je hebt ze van bepaalde merken, van katoen, meer elastisch en ook met print. Kies voor iets wat bij je past of pas het aan op de outfit van jouw dag. ByKay is één van de merken in draagdoeken en ook heb je bijvoorbeeld voor in het zwembad een mooie aquacarrier.
 

Mooie draagdoeken van goede kwaliteit shop je natuurlijk online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk het aanbod aan webshops waar jij kunt shoppen en ga voor mooie draagdoeken. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van fijne aanbiedingen en acties en profiteer vandaag nog van een goede korting op jouw account. 

Babylonia draagdoek Tricot-Slen Cool Moon navy
€ 69.95
Babylonia draagdoek Tricot-Slen antraciet
€ 59.95
Babylonia draagdoek Tricot-Slen deep purple
€ 64.95
Babylonia draagdoek BB-SLING Campanula Blue
€ 74.95
Babylonia draagdoek Tricot-Slen dark sapphire
€ 59.95
Babylonia draagdoek Tricot-Slen black
€ 59.95
IKenIK
3.50% korting

Voor de eerste keer zwanger? Dan heb jij heel veel spullen nodig voor de babykamer, babyverzorging...

Bezoek IKenIK met korting