Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wat is het toch handig om je drogisterij artikelen gewoon online te kunnen bestellen. Drogist
is een online drogist gespecialiseerd in afslanken, gezondheid, parfum, make-up en verzorgingsartikelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 15.000 producten en dagelijks worden deze verder aangevuld. Snelheid, lage prijzen en een uitgebreid productassortiment, daar staat de Drogist voor. Je kunt hier ook wekelijks terecht voor nieuwe actieknallers.

Bekijk het brede assortiment van Drogist en shop alles wat je nodig hebt gewoon online in deze uitgebreide webwinkel. Of het nou om verzorgingsproducten, make-up, seksualiteit of huishoud gaat. Service is belangrijk vind Drogist en daarom worden bestellingen boven de € 40, - gratis thuisbezorgd in Nederland. In de webshop is er genoeg te vinden voor iedereen. Neem gerust een kijkje bij Drogist en ervaar ook het gemak van online shoppen.


Via 24/7 Discount ontvang je altijd extra korting op het gebied van drogisterij en verzorgingsproducten. Kijk of er een actuele Drogist kortingscode of aanbieding beschikbaar is en profiteer van ledenkorting via 24/7 Discount. Zo betaal je nooit teveel voor je drogisterijartikelen.

Korting Drogist

Drogist