Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ga lekker voordelig met je gezin naar het leukste attractiepark van het Noorden en het goedkoopste park van Europa. Ga naar Drouwenerzand. Er wachten je heel veel leuke attracties en het eten is gratis. Leuk voor de kids en voor jullie. Want als de kids genieten, genieten de ouders ook.

Kijk eens op de website en zie wat attractiepark Drouwenerzand je allemaal te bieden heeft. Ga in het spannende spookhuis, de XLR8, de Happy Sailor of de Break Dance. Er is echt genoeg te doen voor jong en oud. Ook voor schoolreisjes is dit attractiepark ideaal. Voor € 12,70 ben je al binnen en heb je ook nog eten en drinken erbij. Boek vandaag nog snel je dagje uit bij Drouwenerzand. Veel fun!

Voor allerlei leuke en voordelige kortingsacties bij attractieparken en aanbieders voor leuke dagjes uit ga je naar 24/7 Discount. Kijk of er een kortingscode van Drouwenerzand tussen staat en doe er je fun voordeel mee. Met 24/7 Discount boek je voortaan je dagjes uit met korting en je profiteert via 24/7 direct van ledenkorting. Doen dus!

Korting Drouwenerzand

Drouwenerzand