Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op zoek naar perfecte verlichting voor in huis, buiten of op kantoor? Kijk dan eens bij DS Verlichting waar je een ruime collectie aan verlichting vind voor diverse gelegenheden. Of je nu een goed boek wil lezen op de bank, een goede bureaulamp zoekt voor bij jouw computer of om je huiswerk bij te doen, je vindt het bij DS Verlichting. 

Bij DS Verlichting vind je een ruim assortiment aan spots (ook LED-verlichting), vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen, klemplanken, kinderlampen en heel veel meer voor iedere ruimte in huis. Zo heb je er goede werkverlichting voor in de keuken, fijne felle verlichting voor de badkamer en meer. Bekijk het assortiment en bestel online via DS Verlichting en betaal bij een bestelbedrag hoger dan € 50,- geen verzendkosten. 

Fijne verlichting voor in en rondom je huis nodig? Bij 24/7 Discount vind je een ruim aanbod aan lampenwinkels waar jij gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Bekijk nu of er een actiecode is voor DS Verlichting en bestel direct online en ontvang ledenkorting.

Korting DS Verlichting

DS Verlichting

3.00% korting
Bezoek DS Verlichting met korting