Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De DSW basispremie voor 2017 is € 108,- per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 85,- per maand. Sluit op Pricewise je DSW zorgverzekering af via 24/7 Discount en ontvang 1.625 punten in je account.

DSW biedt volledige vrije zorgkeuze en je hoeft de nota niet eerst voor te schieten. DSW heeft namelijk contracten met bijna alle zorgverleners in Nederland. Dat zorgt voor een snelle afwikkeling van zorggerelateerde administratie. Gebruik de keuzewijzer op de DSW website om uit te vinden welke verzekering goed bij je past.

Naast de basisverzekering kun je nog een aantal aanvullende verzekeringen toevoegen. Deze zijn verrassend compleet en scherp geprijsd. Er is keuze uit AV-Compact, AV-Standaard, AV-Top of AV-Student. Iedere aanvullende verzekering heeft zijn eigen premie, dekking en vergoeding. Op de AV-Compact verzekering na bieden de aanvullende verzekeringen al dekking en vergoedingen voor de tandarts. Zo is het niet nodig om een losse tandartsverzekering af te sluiten.

Korting DSW

DSW