Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind jij het vervelend om altijd een groot boek in je handen te hebben als je op vakantie gaat, en wil je liever en kleiner boek meenemen op vakantie zodat het niet teveel ruimte opslokt in jouw koffer of tas? Kijk dan eens naar de Dwarsligger boekjes. Deze vind je online bij Dwarsligger en bij de betere boekwinkels. Een Dwarsligger is een, de naam zegt het al, dwars boekje zo licht en klein als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Doordat het papier heel dun is, weegt het bijna niets en kun je gemakkelijk overal lezen. Zo is een Dwarsligger ideaal voor in je tas als je veel reist met het Openbaar Vervoer en voor in bed als een gewoon boek te zwaar is.

Je vindt op Dwarsligger.nl een groot aantal boeken die al dwars zijn gedrukt. Hierbij kun je denken aan Herman Koch, Nicci French, Saskia Noort, Dan Brown en vele andere bekende boeken zodat jij heerlijk onbeperkt kunt lezen zonder je een breuk te sjouwen. Kijk snel naar het aanbod aan Dwarsliggers op Dwarsligger.nl en begin met lezen op een compacte manier.

Boeken en meer kun je online bestellen via 24/7 Discount. Kijk snel voor de boekwinkels online en bestel de mooiste boeken online zodat jij onbezorgd kunt lezen.

Korting Dwarsligger.nl

Dwarsligger.nl