Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd je van lekker lezen, maar wil je niet altijd een ‘gewoon’ boek mee in de trein of op vakantie? Met een e-reader die dunner is dan een paperback, heb je honderden boektitels bij je, zodat je altijd iets te lezen hebt. E-bookLeader is de online specialist in e-readers en accessoires. Je vindt er een ruim assortiment e-readers, e-books en accessoires zoals covers, tasjes en houders.

Bekijk het assortiment in de webshop van E-bookLeader en bestel jouw e-reader en e-books gewoon online. Als je op werkdagen voor 21.00 uur bestelt en met iDeal of creditcard betaalt, dan is de bestelling de volgende dag in huis en kun je heerlijk lezen!

Als je van lezen houdt en het liefst heel veel boeken tegelijk leest, houd dan 24/7 Discount in de gaten. Bij 24/7 Discount blijf je namelijk op de hoogte van de fijnste aanbiedingen en acties als het gaat om boeken en e-readers. Kijk snel op 24/7 Discount voor E-bookLeader een kortingscode beschikbaar is en bestel jouw e-reader en e-books online met ledenkorting natuurlijk!

Korting E-bookLeader

E-bookLeader