Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een volwaardig alternatief aangaande de ouderwetse sigaret is tegenwoordig de e-sigaret, een elektrische sigaret waar je op een redelijk gezonde manier van jouw ouderwetse verslaving af kunt komen. Doordat er geen daadwerkelijke verbranding plaatsvindt bij het inhaleren bij een e-sigaret adem je geen teer naar binnen en kan het roken minder schade opleveren. Je kunt bij E-smoker.nl jouw elektronische sigaret shoppen inclusief liquids en al met al het nicotinegehalte verlagen. Zo kan roken een stuk gezonden en ook een stuk voordeliger, want met een e-sigaret liquid doe je gemiddeld de helft langer dan met één pakje sigaretten. 

Bij E-smoker.nl vind je diverse e-sigaretten en pakketten om zo jouw ouderwetse sigaret om te wisselen voor een e-sigaret en jezelf een gezonder leven te gunnen. Bekijk het aanbod en bestel online zodat jij heel snel kunt stoppen met die nare gewoonte, maar nog niet volledig kan/wil stoppen.

Het roken van een e-sigaret is voordeliger en gezonder, dus waarom zou je er niet aan beginnen. Bekijk snel de webshops waar je de e-sigaret kunt shoppen, blijf op de hoogte van acties via 24/7 Discount en shop met ledenkorting.


Korting E-smoker.nl

E-smoker.nl