Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op zoek naar een kamer voor tijdens je studie? Gewoon simpel, met een gedeelde keuken, badkamer of liever wat luxe? Op Easykamer vind je een ruim aanbod van kamers in de studentensteden waardoor jij op je gemak kan studeren zonder veel te moeten reizen. Easykamer is de grootste kamersite van Nederland met een aanbod in Rotterdam, Amsterdam en andere studentensteden.

Easykamer biedt je de mogelijkheid om een kamer te vinden in één van de steden. Door je gratis te registreren kun je snel een nieuwe kamer en huisgenoot vinden. Elk dag komen er nieuwe kamers vrij die worden aangeboden op Easykamer. Ook kun je, wanneer je een kamer beschikbaar hebt, deze plaatsen op Easykamer.

Op zoek naar een kamer zodat je meer tijd hebt voor studeren in plaats van reizen? Op 24/7 Discount vind je de leukste aanbiedingen voor het huren van kamers. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Easykamer ook een actiecode beschikbaar is. Schrijf je in bij een kamererhuursite en profiteer van ledenkorting wanneer je dit via 24/7 Discount doet.

Korting Easykamer

Easykamer