Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt stoppen met roken, maar dat lukt niet goed? Stap dan over op de E-sigaret van EBNferro. Hier kun je e-sigaretten vinden met verschillende smaken en jouw rookverslaving afbouwen. Een elektrische sigaret is aanzienlijk gezonder omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het roken van een E- sigaret. De vloeistof die wordt gedampt via een elektrische sigaret bestaat slechts uit water, nicotine en een lekkere smaakstof, je inhaleert dus geen teer en andere schadelijke stoffen.

Bekijk het assortiment E-sigaretten, smaakvloeistoffen en accessoires en onderdelen in de webshop van EBNferro. Bij de smaakjes kan je kiezen uit kruiden, menthol, zoet, fruit en specials. De vloeistoffen zijn puur en rijk aan smaak. Bestel jouw E-sigaret en je favoriete smaak vandaag nog. Je ziet gelijk of een product op voorraad is. EBNferro is lid van de Thuiswinkel Waarborg en je betaalt in een veilige betaalomgeving via iDeal, Visa of Mastercard.

Blijf ook dagelijks op de hoogte van de beste aanbiedingen bij online winkels via 24/7 Discount. Wil je van je rookverslaving af? Stap over op de E-sigaret en kijk of er een actiecode van EBNferro tussen staat. Shop voordelig online via 24/7 Discount met ledenkorting jouw elektronische sigaret met lekkere smaak.

Korting EBNferro

EBNferro