Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Educatheek vind je vraag en aanbod van leermiddelen en lesmateriaal. Als leerkracht kan je hier leermiddelen bestellen van verschillende leveranciers. Er is een grote database van beeldmateriaal, ICT toepassingen en andere leermiddelen beschikbaar. Bekijk het aanbod!

Bij Educatheek vind je leermiddelen voor kinderen in verschillende leeftijden. 0-4 jaar, 4-12 jaar, 12-18 jaar en vanaf 18 jaar. Er zijn boeken, spellen, luisterboeken, CD’s, posters, displays en nog meer beschikbaar. Ook kan je zoeken op leerbehoefte zoals speciaal onderwijs, kinderen met faalangst, hoogbegaafde kinderen of kinderen met dyslexie. Je betaalt eenvoudig via een veilige weg zoals iDeal, PayPal of een machtiging.

Via 24/7 Disount blijf je op de hoogte van actie en aanbiedingen bij online winkels op het gebied van boeken en opleidingen. Kijk of er een kortingscode van Educatheek beschikbaar is die je bij je bestelling kunt gebruiken. Door te bestellen via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online bestellingen. Pak die korting!

Korting Educatheek

Educatheek