Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webwinkel van Educatief Speelgoed vinden ouders het beste speelgoed voor kinderen. De webwinkel staat vol met divers educatief speelgoed waarmee kinderen spelenderwijs meer leren over bijvoorbeeld milieu, electro, chemie, cellen en microbiologie of tot slot de dasis beginselen van de natuurkunde en wetenschap. Je kunt bij Educatief Speelgoed zoeken op categorieën, leeftijden en zo de leukste producten of cadeaus online vinden. 

De succesvolle lijn van Professor Ein-O is ook in het assortiment opgenomen. Daarnaast zijn er altijd leerzame spelletjes en ander praktisch speelgoed waarbij educatie en opvoeding centraal staan. Kinderen kunnen zich zo op een leuke manier voorbereiden op proefwerken en tentamens. Ook vind je diverse planners om kinderen voor te bereiden op de week. Zo kun je aan de hand van magneten laten zien wat ze die week gaan doen, wanneer ze naar school moeten en welke dagen er in de week zijn. Bij Educatief Speelgoed kun je voor 19.00uur bestellen zodat je het de volgende dag al in huis hebt en bij een bestelbedrag hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten. 

Het leukste speelgoed op educatief gebied vind je online via 24/7 Discount. Daar vind je namelijk diverse webshops waar jij het leukste speelgoed kunt vinden. Kijk snel bij Educatief Speelgoed en bestel vandaag nog online en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Educatief Speelgoed

Educatief Speelgoed