Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Eierdopjes

Lekker op zondagochtend samen met je hele gezin ontbijten, dat is gezellig. Daar horen natuurlijk verse warme broodjes bij, lekker afgebakken en een heerlijk gekookt eitje. Hoe gezellig is het dat die eitjes dan leuk staan gepresenteerd in de gezellige eierdopjes. Eierdopjes vind je in leuke vormen, gemaakt van hout, aardewerk, plastic en in diverse kleuren of diervormen.  

Met Pasen is het leuk wanneer je eieren in een kuikentje of kip zitten als eierdop en niet alleen zijn eierdopjes erg gezellig aan tafel, ze zijn ook nog praktisch, want je kunt er jouw schilletjes in achterlaten. Ga voor mooie eierdopjes in de leukste vormen en kies voor merken als BLOND Amsterdam, Iittala, Wedgwood, Villeroy & Boch en vele andere merken in de leukst diervormen, met grappige teksten of gewoon simpel.  

De leukste eierdopjes voor aan de ontbijttafel shop je online via 24/7 Discount. Niet alleen blijf je op de hoogte van leuke acties van eierdopjes zoals stapelkorting, veelvoudvoordeel en meer en profiteer daarnaast van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.