Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Elektrische dekens

Ben je een echte koukleun en zit jij het liefste in de winter onder een warme deken, maar blijf je dan alsnog koud? Dan is het wellicht een optie om te kijken naar een elektrische deken. Elektrische dekens zijn dekens die worden verwarmd door middel van elektriciteit waardoor jij bijvoorbeeld gegarandeerd in een warm bed stapt. Ideaal voor wanneer je het altijd koud hebt.  

Elektrische dekens vind je in één-persoonsdekbedden, maar ook voor twee-persoons bedden. Je kunt ze door middel van een stekker aansluiten aan je stopcontact en er zo voor zorgen dat jij het lekker warm hebt. Ook wanneer je het koud hebt op de bank kun je jouw elektrische dekens erbij pakken en jezelf lekker opwarmen.  

De lekkerste en meest warme elektrische dekens shop je online via 24/7 Discount. Bekijk snel het aanbod bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount zodat shoppen nog heel veel leuker wordt. Bij 24/7 Discount blijf je namelijk op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties waardoor het winkelen nog veel leuker wordt.

Inventum HB50 warmte omslagdeken
€ 54.05
Inventum HNK115 HNK 115 verwarmingskussen
€ 40.50
Medisana HU660 2-persoons elektrische onderdeken
€ 61.04
Inventum HNL4112Z 1-persoons elektrische onderdeken
€ 115.00
Inventum HL197V hoeslaken & elektrische onderdeken in 1
€ 89.00
Soehnle Comfort plus elektrische deken - 170x75 cm
€ 64.00
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp