Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of


Heb jij er ook zo'n hekel aan om te ontharen omdat het soms zoveel pijn doet? Epileren, waxen, harsen en heel veel andere mogelijkheden die veel pijn doen en ook niet altijd een direct mooi resultaat achterlaten omdat je huid ervan geïrriteerd raakt. 
Ga aan de slag met de Epi Pads, een veilige, effectieve, pijnloze en betaalbare manier van ontharen. Epipads.com zijn pads die je langs je behaarde lichaamsdelen kunt halen door middel van draaibewegingen en daardoor verwijder je overtallig haar. 

Je kunt de pads gebruiken voor je benen, bikinilijn, armen, gezichtshaar en lichaamshaar en zo veel voordeel behalen en geen onnodig pijn lijden. Kies voor deze manier van ontharen via Epipads.com en profiteer van mooie aanbiedingen en acties en onthaar voortaan voor lage prijzen. 

De beste en meest fijne manier van ontharen is vaak een persoonlijke keuze, maar eenmaal aan de epipads.com wil je niets anders meer. Kijk snel voor het aanbod via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Epipads.com

Epipads.com