Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is een vervelende verslaving die in eerste instantie je gezondheid aantast, maar weet jij wat je per jaar kunt besparen wanneer je niet rookt of een ander alternatief neemt zoals bijvoorbeeld een e-sigaret? Bij Esigaretonline.nl vind je de mogelijkheid om elektrisch te gaan roken en doordat je de nicotine in jouw e-sigaret kunt afbouwen, wordt het op den duur ook een stuk gezonder en kun je blijven roken met een e-smoker of zelfs helemaal stoppen. Een elektrische sigaret is gezonder omdat er veel schadelijke stoffen vrijkomen bij het roken van een ouderwetse sigaret. De vloeistof die wordt gedampt via een elektrische sigaret bestaat slechts uit water, nicotine (wat je kunt afbouwen) en een lekkere smaakstof, je inhaleert geen teer en andere schadelijke stoffen waardoor het roken met een elektrische sigaret aanzienlijk gezonder is.

Het roken van een E-sigaret is niet alleen gezonder, maar ook een stuk voordelig voor jouw portemonnee zodat jij aan het einde van de maand constant een leuk bedrag overhoudt. Je kunt al ruim € 80 per maand besparen bij een gemiddeld gebruik van circa 14 sigaretten per dag. Bij Esigaretonline kun je alles shoppen om elektrisch te gaan roken, de e-sigaret zelf, de vloeistof of je kiest voor een startersset om te ontdekken. De producten van Esigaretonline zijn altijd EU-goedgekeurde producten.

Wil jij van die ellendige verslaving af een gezonder en voordeliger uit zijn door het gebruik van een e-sigaret? Kijk dan eens bij 24/7 Discount voor webshops waar jij e-sigaretten kunt vinden. Shop voordelig online via 24/7 Discount met ledenkorting.

Korting Esigaretonline.nl

Esigaretonline.nl