Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webshop van Esmada vind je Lederen kwaliteitstassen met de uitstraling van een designertas. De collectie staat gelijk aan de laatste trends en wordt rechtstreeks geïmporteerd vanuit Milaan. Esmada is een merk, een prachtig merk met diverse designs aan tassen. De namen van de tassen zijn gebaseerd op Italiaanse streken en plaatsen. Zo kun je een prachtige tas Rome, Garda of Florence online shoppen. 

Bekijk in de webshop alle exemplaren. De tassen zijn op Italiaanse ambachtelijke wijze zijn vervaardigd van het beste Italiaanse soft leather, zacht kalfsleer en plain genuine leather, runderleer. Met een handige indeling in de tas zelf en veel modellen in verschillende kleuren verkrijgbaar kun jij precies uitzoeken wat bij jou past. Niet alleen vind je mooie tassen bij Esmada, maar ook prachtige en handige portemonnees van hoogwaardige kwaliteit. 

De mooiste tassen bestel je altijd online via 24/7 Discount, want via 24/7 Discount krijg jij ledenkorting op jouw bestelling. Bekijk snel de handtassen van Esmada en kijk op 24/7 Discount of er een kortingscode actief is zodat jij naast ledenkorting profiteert van extra korting. 

Korting Esmada

Esmada