Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Eurojackpot kortingscode

Wil je wel eens een gokje wagen, maar niet teveel risico lopen? Doe dan met de Eurojackpot. De Eurojackpot heeft de hoogste jackpot van Nederland en je speelt al mee vanaf € 2, per lot. Registreer je vandaag nog en koop wekelijks je lot. Heb je een Eurojackpot kortingscode? Wissel deze dan in wanneer je online je loten koopt. Ook kan je je aanmelden bij 24/7 Discount om nooit meer een actie te missen in de vele aangesloten webwinkels.

Eurojackpot trekking

De Eurojackpot is een Europees kansspel met 18 deelnemende landen en er is elke vrijdag een trekking. Je kunt dus gewoon elke week kans maken om miljonair te worden. Hoe tof is dat? Want stel je voor….. De Eurojackpot is niet zomaar een jackpot maar één van minimaal € 10 miljoen en dit bedrag kan oplopen tot maar liefst € 90 miljoen.

Eurojackpot inloggen

Je kunt eenvoudig op de website van Eurojackpot een account aanmaken. Klik hiervoor op de button: registreren en vul je gegevens in. Je account wordt aangemaakt bij Nederlandse Loterij. Je kan een account aanmaken wanneer je 18 jaar of ouder bent en de Nederlandse Loterij kan op ieder moment je registratie laten controleren aan de hand van een identificatiebewijs. Nadat je dit gedaan hebt, kan je inloggen.

Hoe laat is de Eurojackpot trekking

Elke vrijdag om 19.00 uur is er een nieuwe trekking. De trekking van de Eurojackpot vindt plaats in Helsinki. Om 22.00 uur is de uitslag bekend en kan je via een link op de website van Eurojackpot checken of je miljonair geworden bent. Elke vrijdag heb je dus kans om te winnen!

Eurojackpot uitslagen overzicht

Speel elke week mee met Eurojackpot en maak kans op de jackpot. Speel eenvoudig online en maak vanaf slechts € 2, - kans om miljonair te worden. Op de website van Eurojackpot vind je elke week de uitslag. Klik hiervoor op de button: ‘Uitslagen’ en je vindt hier vervolgens de nummers van de laatste Eurojackpot trekking. Je kan meerdere lotnummers toevoegen om te kijken of je gewonnen hebt.

Hoe werkt Eurojackpot

Hoe kan je meedoen aan de Eurojackpot en hoe werkt dit kansspel eigenlijk? Je kan met elke loterij meedoen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Dit geldt dus ook voor Eurojackpot. Registreer je bij Eurojackpot en koop online je loten. Je kan eenmalig meespelen of meerdere loten kopen. Voor € 2, - heb je al een lot en speel je mee. Voor € 20, - koop je 10 loten en krijg je er een gratis. Elk lot bestaat uit 5 getallen en 2 bonusgetallen. Je wint al wanneer je 3 getallen goed hebt. Hoe het prijzenschema is opgebouwd, zie je op de website van Eurojackpot.

Korting Eurojackpot

Eurojackpot

€ 0.50 korting
Bezoek Eurojackpot met korting