Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een leuk evenement aan het organiseren of wil je dat liever laten doen voor jouw werk, privé of voor een speciale gelegenheid en heb je daar wat expertise bij nodig? Ga dan naar EventsBakery en boek daar de leukste dingen voor groepen van 6 tot 1.000 personen. Bij EventsBakery kun je een onvergetelijke dag ervaren. Bij EventsCompany kun je heel veel laten organiseren, denk hierbij aan bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes voor zowel mannen als vrouwen, familiefeesten teambuildingdagen en heel veel meer. 

Ook is EventsBakery gespecialiseerd in het organiseren van Workshops, slipcursussen, relatiedagen en meer zodat jij diverse faciliteiten met elkaar kunt combineren. Je kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding van een coach tot aan horecafaciliteiten en catering op maat. Kortom, je kunt heel veel regelen via EventsBakery.

EventsBakery biedt je de mogelijkheid om jouw uitje tot een topuitje te maken. Kijk daarom snel waar jij de leukste uitjes kunt organiseren en op welke locaties en boek online via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Korting EventsBakery

EventsBakery