Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een goede zonnebril is essentieel voor bescherming van de ogen. Zeker in de zomer, maar soms ook in de andere seizoenen is het prettig wanneer je een zonnebril hebt die jouw ogen beschermd tegen UV-straling. Bij Faciato vind je een ruim assortiment aan mooie zonnebrillen van onder andere Tom Ford, Gucci, Serengeti, Ray-Ban en andere merken in diverse vormen. Sportief, klassiek, retro of juist zo'n hippe pilotenbril staat je vast goed. Kijk daarom snel naar het aanbod aan modellen in zonnebrillen bij Faciato.

Bij Faciato vind je zonnebrillen voor zowel dames, heren als kinderen. Of je nu gaat voor een kleurrijk montuur of juist een randloze zonnebril, je vindt het gegarandeerd bij Faciato. Bekijk het aanbod aan brillen bij Faciato en bestel direct online. Ook voor kinderen is het goed om al jong met een goede zonnebril te lopen, kijk de collectie aan kinderbrillen en bestel ook deze online bij Faciato.

Een goede zonnebril is van belang in de zomer en de andere seizoenen. Kijk snel op 24/7 Discount waar jij de mooiste zonnebrillen kunt vinden en bestel direct online met ledenkorting. Blijf op de hoogte van leuke acties, zoals 3 halen, 2 betalen of gratis verzending voor onder andere Faciato.

Korting Faciato

Faciato