Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even lekker op vakantie en genieten van veel vrijheid en een plek waar je kinderen altijd zoet zijn? Kijk dan eens bij Farmcamps. Farmcamps heeft een ruim aantal campings in Nederland waar je logeert bij de boer. Je kunt bij Farmcamps kiezen uit volledig ingerichte safaritenten en lodgetenten zodat je niet een eigen tent mee hoeft te nemen. De boer laat zien hoe het te werk gaat op de boerderij, hoe koeien worden gemolken en meer. 

Je kunt bij Farmcamps kiezen naar wat voor boerderij je zou willen. Wil je het liefst naar een boerderij waar alles op biologische wijze wordt gedaan, aan akkerbouwboerderij of juist een boerderij met veel dieren, kijk snel op Farmcamps en boek jouw luxe tent online. Farmcamps is met name geschikt voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar. 

Wil jij je kind kennis laten maken met het leven op de boerderij en wil je zelf genieten van pure rust? Kijk dan eens op 24/7 Discount waar jij heerlijke vakanties kunt boeken. Bekijk of er een leuke kortingsactie is voor Farmcamps en boek vandaag nog online met ledenkorting. 

Korting Farmcamps

Farmcamps