Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind jij het altijd leuk om jouw gezicht net iets anders op te maken dan die van anderen en doe je dat het liefst op een unieke manier? Kijk dan eens bij Fashion Stickers voor een ruim assortiment aan trendy body-art, cosmetica en sieraden. Bij Fashion Stickers vind je een ruim assortiment aan Lip Stickers, Eyeliner Stickers, Nagel Stickers, Wimperveren en hairexentensions en daarnaast ook leuke accessoires zoals vingerloze handschoenen en andere accessoires die leuk zijn voor bijvoorbeeld het uitgaan.

Je kunt bij Fashion Stickers diverse mooie accessoires en make-up stickers vinden voor leuke feestjes in de stijlen Gothic, Scene, Cosplay en Punk zodat je net weer even anders bent en opvalt tussen 'the crowd'. Bestel online via Fashion Stickers en profiteer van een snelle levering van jouw bestelling wanneer je voor 16.00uur besteld en bij een bestelbedrag boven de € 60,- betaal je geen verzendkosten.

Kijk snel waar jij de leukste body-art kunt shoppen via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Bekijk de leukste aanbiedingen en shop met een kortingscode bij onder andere Fashion Stickers zodat jij kunt profiteren van lage bestelkosten.

Korting Fashion Stickers

Fashion Stickers