Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoe leuk is het om een kaart in de brievenbus te vinden speciaal aan jou gericht? Met een kaart laat je zien dat je aan iemand denkt en in deze digitale wereld is het erg leuk om ook weer eens een leuke postkaart te ontvangen. Een kaartje versturen vanuit je luie stoel doe je via Fastcards.

Bij Fastcards vind je leuke en lieve kaarten voor iedere gelegenheid. Kies een leuke kaart en pas hem helemaal naar jouw wensen aan. Je kan er bijvoorbeeld een leuke foto of een lieve tekst op zetten. Als je klaar bent met je kaart kan je hem in een keer naar alle adressen sturen. Kies een kaart uit de verschillende collecties zoals feestdagen, verjaardag, fotokaart, Valentijn of uitnodiging en kies tekstidee op je kaart als je zelf even geen inspiratie hebt.

De leukste kaarten en attenties shop je met korting via 24/7 Discount. Zo kun je vrienden, familie of je geliefde verrassen met een leuke kaart. Kijk of er een actiecode van Fastcards tussen staat en scoor leuke korting. Koop voortaan kaarten via 24/7 Discount en wees voordeliger uit met ledenkorting!

Korting Fastcards

Fastcards