Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil je lekker loungen, chillen en relaxen? Ga dan eens naar de webshop van Fatboy. De indoor en outdoor collectie laat jou en andere lekker relaxen. Zitzakken, lampen, hangmatten, kussens en poefs in verschillende kleuren en van de beste kwaliteit. Ook je hond kan nu lekker loungen op de hondenkussens van Fatboy! Op het strand, in de tuin, in de woonkamer, in de slaapkamer of tijdens het kamperen? Een Fatboy is voor elke gelegenheid lekker genieten.

Fatboys zijn gemaakt van goede, stevige stoffen, waardoor hij elk gewicht aankan. Om lekker te relaxen bestel je jouw eigen Fatboy in de webshop! Je kan jouw Fatboy de volgende dag al in huis hebben als je snel bestelt. Je krijgt bij een bestelling ook een handige handleiding over hoe je de Fatboy kunt schoonmaken en hoe je hem het beste kunt gebruiken.

Ga snel naar de webshop en bestel ook een Fatboy, hangmat of lampen. 24/7 Discount heeft altijd de beste en scherpste acties op het gebied van woonaccessoires. Kijk of er een geldige Fatboy vouchercode beschikbaar is en shop voordelig online. Via 24/7 Discount shop je altijd met ledenkorting in de leukste woonwinkels.

Korting Fatboy

Fatboy