Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De FBTO basispremie voor 2020 is € 116,95 per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 94,95 per maand.

De FBTO zorgverzekering stel je zelf samen. Niet met uitgebreide aanvullende pakketten, maar je vult je basisverzekering aan met de modules die bij jou passen. Denk aan een module voor de tandarts, fysiotherapeut of een vergoeding voor kraamzorg. De meeste modules kun je het hele jaar door aanzetten en blijven aan staan t/m 31 december.

Je hoopt er natuurlijk niet in te komen liggen, maar in welk ziekenhuis je geholpen wordt? Dat kies je zelf! Je hebt vrije keus van zorgverleners als je een zorgverzekering afsluit bij FBTO. De vergoeding is afhankelijk van welke verzekering je hebt gekozen. Tegenwoordig kun je declaraties makkelijk indienen via de declaratie app en kun je profiteren van extra's zoals de Dokter op Zak app en E-health. Zo kun je (video)chatten met medisch deskundigen voor elk klein ongemak en hoef je nooit meer eindeloos te Googlen!

Korting FBTO via Independer

FBTO via Independer