Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als jij in de kinderen zit, dan is jouw grootste uitgave waarschijnlijk aan kleding. Want kleding maakt de man, in dit geval het kind. Kinderkleding vind je onder andere bij Felientje en dat niet alleen, je vindt er namelijk ook leuke kinder- en babyaccessoires voor jouw kleine baby of kind. Handige producten voor wanneer je op stap gaat, mooie muziekdoosjes, inbakerdoeken, kraamcadeaus en heel veel shop je online bij Felientje. 

Felientje heeft een ruim aanbod aan producten waar jij en jouw kind gelukkig van worden. Fijne doeken om jouw kindje op te leggen, mooie kleertjes die comfortabel zitten en leuk speelgoed om ze lekker bezig te houden. Kortom, je vindt van alles bij Felientje. Bekijk snel het aanbod bij Felientje en bestel direct online.

De leukste babyartikelen bestel je gemakkelijk en snel online met ledenkorting via 24/7 Discount. Kijk snel op 24/7 Discount voor een actie van Felientje en bestel direct online de leukste artikelen zodat jij profiteert van korting op jouw bestelling.

Korting Felientje

Felientje