Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op het gebied van apparatuur voor het klaren van klussen in huis, aan jouw auto of in de tuin moet je bij bij Ferm24 zijn. Ferm24 is de webshop met een ruim assortiment aan boormachines, accumachines, acculaders en diverse andere apparatuur om iedere klus in huis te klaren. Of je nu jouw elektriciteit aansluiting in huis in orde wilt maken of plankjes moet zagen, bij Ferm24 heb je een ruime keuze aan grove en fijne apparatuur.

Bij Ferm24 profiteer je altijd van een goede en snelle levering en wanneer je bestelt voor een bedrag hoger dan € 35,-, betaal je geen verzendkosten. Bestel daarom jouw producten online bij Ferm24 en profiteer van goede kwaliteit en een ruim aanbod aan apparatuur zodat jij direct kunt beginnen met het klussen aan jouw auto, huis of tuin. 

De echte klusser shopt online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je een ruime keuze aan webshops waar jij online kunt shoppen en waar jij ledenkorting ontvangt op jouw bestelling. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en profiteer direct. 

Korting Ferm24

Ferm24