Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op de boekingsite Fiets-Fun kun je veel informatie vinden over avontuurlijke fietsvakanties in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. Een fietsvakantie met Fiets-Fun is super leuk, lekker in de buitenlucht op je doel af fietsen. Namelijk, je overnacht in compleet ingerichte De Waard tenten welke al voor je zijn opgezet. De tenten zijn geschikt voor 4 personen (Type Lepelaar) en 6 personen (Type Vergrote Zilvermeeuw).

Trek er met de familie op uit en slaap op verschillende campings waar je zo'n 4 tot 5 nachten verblijft. Fiets-Fun verzorgt het vervoer van bagage terwijl je fietst, dat is dus lekker makkelijk! Is je interesse gewekt? Ga voor meer informatie naar de website en boek extra voordelig online!

Ga snel naar 24/7 Discount en bekijk de mogelijkheden voor een heerlijke fietsvakantie waar je geen zorgen hebt over je eigen bagage maar echt kunt genieten van het fietsen. Boeken doe je onder andere bij Fiets-Fun en verder heb je nergens omkijken naar. Boek vandaag nog via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op jouw account.

Korting Fiets-Fun

Fiets-Fun

2.00% korting
Bezoek Fiets-Fun met korting