Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Maak je graag lange tochten op de fiets? Je gebruikt dan natuurlijk het liefst je eigen fiets. En om deze mee te nemen voor een toertocht of tijdens de vakantie, is het handig om een fietsendrager op je auto te hebben. Bij Fietsdrager-online.nl vind je een ruim assortiment aan fietsdragers voor op de auto zodat je jouw fietsen makkelijk kunt vervoeren.

Fietsdrager-online.nl biedt een ruim assortiment aan fietsdragers en accessoires voor een veilig vervoer. Zo zijn er fietsdragers voor op je achterklep, aan de trekhaak of voor op het dak. Merken als Thule, Atera, Twinny Load en Bosal zijn hier verkrijgbaar en daarnaast krijg je goed advies door kennis en ervaring te delen. Ook heb je goede dakkoffers en watersportdragers voor je jetski of extra veel bagage voor als je op vakantie gaat.

Neem je je fiets mee op vakantie? Een externe koffer of fietsendrager op de auto is wel handig en zeker wanneer je voor een langere periode weggaat. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste acties en aanbiedingen voor het veilig vervoeren van fietsen en bagage. Bekijk snel of er voor Fietsdrager-online.nl een actie actief is en bestel direct online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Fietsdrager-online.nl

Fietsdrager-online.nl