Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De belangenbehartiger van de 13,5 miljoen fietsers in Nederland is de Fietsersbond. De Fietsersbond zorgt ervoor dat jij veilig op pad kunt in diverse steden en geeft je leuke routes en mogelijkheden voor een heerlijk dagje op de fiets. Online kun je zien wat voor fietsen er zijn, kun je zelfs een spreekbeurt vinden over fietsen en nog makkelijker, je hebt er de fietsersbond routeplanner. Daarnaast houdt Fietsersbond zich bezig met de belangen van de fietser waar wordt gelet op veiligheid, verlichting en vele andere aspecten voor het fietsen. 

Leer meer over fietsend Nederland op Fietsersbond en stuur, wanneer jij ideeën hebt, de ideeën in. Denk mee door het meedoen aan enquetes zodat de Fietsersbond weer verbeteringen kan aanbrengen in steden, dorpen en op wegen om zo veilig op pad te kunnen. 

Ga snel naar 24/7 Discount en bekijk wat Fietsersbond allemaal voor je kan betekenen. Neem deel aan onderzoeken en werk zo mee aan een mooi Nederland op de fiets. Ga op weg met de kinderen naar de leukste uitjes op de fiets en beleef het. Plan je route op Fietsersbond en ga op pad. 

Korting Fietsersbond

Fietsersbond